Διαιτητής τιμωρήθηκε γιατί αποφάσισε την σέντρα με «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί»!

Διαιτητής τιμωρήθηκε γιατί αποφάσισε την σέντρα με «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί»!

Ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών εβδομάδων από την αγγλική FA, γιατί ζήτησε από δύο αρχηγούς να παίξουν «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» για να αποφασιστεί η σέντρα, πριν από ένα αγώνα του πρωταθλήματος γυναικών (WSL), επειδή είχε ξεχάσει το νόμισμά του, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Το περιστατικό συνέβη πριν από τον εντός έδρα αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρέντινγκ στις 26 Οκτωβρίου, με τις αρχηγούς Στεφ Χιούτον και Κίρστι Πιρς.

Ο ΜακΝαμάρα άφησε το νόμισμα στα αποδυτήρια και επέτρεψε στις δυο αρχηγούς να παίξουν το γνωστό παιχνιδι για να καθορίσουν το ξεκίνημα, ανέφερε το BBC.

«Η FA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜανΝαμάρα έχει τεθεί σε αναστολή για 21 ημέρες, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, αφού δέχτηκε μια κατηγορία μη ενεργώντας προς το συμφέρον του παιχνιδιού», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της FA. «Αυτό συνέβη στο αγώνα FA WSL μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρέντινγκ την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου όταν δεν κατάφερε να καθορίσει ποια ομάδα θα ξεκινούσε τον αγώνα με το «πέταγμα» ενός νομίσματος, όπως απαιτείται από τους κανονισμούς του παιχνιδιού».

Ο Μακ Ναμάρα, ο οποίος έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της αναστολής της FA, θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα από τις 17 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ