Επιστρέφει στον πάγκο της Ιρλανδίας ο Μακάρθι

Επιστρέφει στον πάγκο της Ιρλανδίας ο Μακάρθι

Έτοιμος να επιστρέψει στον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας εμφανίζεται ο Μικ Μακάρθι.

Ο Μικ Μακάρθι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας, όπως μετέδωσε σήμερα (22/11) το RTE.

Ο 59χρονος βρέθηκε στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας από το 1996 έως το 2002, οδηγώντας το στην τελευταία του χρονιά στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο, η παρουσία της ομάδας στη διοργάνωση στιγματίστηκε από τη δημόσια αντιπαράθεση με τον αρχηγό της Εθνικής, Ρόι Κιν, στην Σαϊπάν. Ο Μακάρθι παραιτήθηκε τον Νοέμβριο του 2002.

Όπως μετέδωσε το RTE ο έμπειρος τεχνικός θα φτάσει στο Δουβλίνο μέσα στην εβδομάδα για να διαπραγματευτεί τους όρους του συμβολαίου του και να διαδεχθεί τον Μάρτιν Ο’Νιλ, ο οποίος αποχώρησε την Τετάρτη (21/11).

Ο Μακάρθι είναι άνεργος από τότε που παραιτήθηκε από την Ίπσουιτς, τον περασμένο Απρίλιο, μετά από 6 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Championship. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Μίλγουολ, ενώ εργάστηκε επίσης στις Σάντερλαντ και Γουλβς, μετά την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα της Ιρλανδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ