Νεκρός 18χρονος ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Μόσχας

Νεκρός 18χρονος ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Μόσχας

Σοκ στο ρωσικό ποδόσφαιρο, καθώς ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν, βρέθηκε νεκρός σε δρόμο της Μόσχας μετά από νυχτερινή έξοδο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από το πολικό ψύχος.

Ο 18χρονος μέσος της ομάδας Νέων της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν, άφησε την τελευταία πνοή του τη Δευτέρα (03/12) σε δρόμο της Μόσχας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θάνατο που προήλθε από το κρύο, σε μια είδηση που έχει σοκάρει την κοινωνία της Ρωσίας.

Ο Λομάκιν είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Λοκομοτίβ για ορισμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία βγήκε για ποτό με φίλους, ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής στην επανειλημμένες κλήσεις της μητέρας του στο κινητό, το οποίο βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ενός ταξί. Οι ρωσικές αρχές έχουν ανοίξει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη στον νεαρό μετά τη φυγή του από κλαμπ και φυσικά να εξακριβώσει αν ο θάνατος προήλθε όντως από το πολικό ψύχος.

«Η Λοκομοτίβ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέσει να ανακοινώσει ότι ο παίκτης της Κ21, Αλεξέι Λομάκιν, πέθανε στη Μόσχα. Η έρευνα βρίσκεται εν εξέλιξη. Είμαστε σοκαρισμένοι από αυτήν την τραγωδία. Η Λοκομοτίβ θα ήθελε να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Αλεξέι», ανέφερε στη σχετική ενημέρωσή της η ρωσική ομάδα.

Ο 18χρονος είχε καταγωγή από τη Μόσχα, είχε γεννηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου του 2000 και θεωρούνταν ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στην ακαδημία της Λοκομοτίβ, αγωνιζόμενος στη θέση του μεσοεπιθετικού.

Η ανάρτηση της Λοκομοτίβ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ