Ποιος Βάτσιος και Τσαμούρης: Δείτε πέναλτι που έδωσαν στην Κύπρο! (vid)

Ποιος Βάτσιος και Τσαμούρης: Δείτε πέναλτι που έδωσαν στην Κύπρο! (vid)

Απίθανη απόφαση στο κυπριακό πρωτάθλημα σε καταλογισμό πέναλτι, η οποία «ξεπερνάει» ακόμη και τις... ομορφιές των Ελλήνων διαιτητών.

Μπορεί να καταλογίζουμε πολλά στους Ελληνες διαιτητές και δικαιολογημένα με όσα σφυρίζουν ώρες ώρες, ωστόσο όπως φαίνεται και οι Κύπριοι δεν πάνε πίσω… Συγκεκριμένα στο ματς της Αλκής με την  Ομόνοια στο Αμμόχωστος, είχαμε μια απίστευτη απόφαση, καταλογισμού πέναλτι.

Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής Γιάννης Αναστασίου… ανακάλυψε παράβαση στη φάση που ο αμυντικός της Αλκής διώχνει την μπάλα με τον ώμο εκτός περιοχής! Όμως εκείνος όχι «είδε»χέρι, αλλά και τον ποδοσφαιριστή εντός της περιοχής καταλογίζοντας την εσχάτη των ποινών!

Όπως ήταν φυσικό οι ποδοσφαιριστές και ο πάγκος της Αλκής διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή χωρίς φυσικά να αλλάξει την απόφασή του.

Ο Τζόρντι Γκόμεθ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, με την Ομόνοια να κάνει το 2-0 και  να κλειδώνει τη νίκη. Μετά το τέλος του ματς, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ούρκο Πάρντο τον… έκραξε έντονα μέσω instagram.

«Το σημερινό πέναλτι στο κυπριακό πρωτάθλημά μας. Είμαι τόσο κουρασμένος από τα ίδια πράγματα κάθε εβδομάδα. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ και θα αντιμετωπίσω οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά μου. Αυτά τα “πράγματα” με ωθούν όλο και περισσότερο όσο είναι δυνατόν. Ελπίζω κάποιος να παίρνει σημειώσεις από όλα αυτά τα σε βάρος μας “λάθη” που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε κάθε παιχνίδι, ξανά και ξανά. Εάν κάποιος ήθελε σήμερα να περάσει ένα μήνυμα, αυτό εδώ είναι το δικό μου μήνυμα», έγραψε ο Πάρντο χαρακτηριστικά.

Αυτή η απόφαση από τον Κύπριοι διαιτητή, ξεπέρασε ακόμη και τις «ομορφιές» των δικών μας Τσαμούρη και Βάτσιου. Θυμίζουμε οτι ο πρώτος έκλεισε τα μάτια στο καταφανέστατο χέρι-πέναλτι του Βιεϊρίνια στο πρόσφατο ματς Λαμία – ΠΑΟΚ. Οσο για τον δεύτερο, είχε… ανακαλύψει πέναλτι στο περσινό Λαμία – ΑΕΚ (0-1), σε μαρκάρισμα του Ακόστα στον Λιβάγια, εμφανέστατα εκτός περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ