Προς επιστροφή στην Αϊντχόφεν ο Ρόμπεν

Προς επιστροφή στην Αϊντχόφεν ο Ρόμπεν

Ο Άριεν Ρόμπεν αποχωρεί από την Μπάγερν Μονάχου και επί του παρόντος η Αϊντχόφεν είναι ο επικρατέστερος προορισμός του 34χρονου Ολλανδού εξτρέμ.

Ο Άριεν Ρόμπεν θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου το προσεχές καλοκαίρι, γεγονός το οποίο έχει γίνει γνωστό μέσω δημόσιας τοποθέτησης του Ολλανδού εξτρέμ. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποιο δημοσίευμα ή δήλωση σε ό,τι έχει να κάνει με το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, ή ακόμα και σχετικά με το αν θα υπάρξει τέτοιο.

Εντούτοις, σε δηλώσεις του στην Ολλανδία, ο γενικός διευθυντής της Αϊντχόφεν, Τόον Χέρμπραντς, αποκάλυψε ότι η πρωτοπόρος Ολλανδίας έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή με τον 34χρονο, έτσι πλέον μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό τον δούμε να επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, ύστερα από σχεδόν 15 χρόνια.

«Υπάρχει επαφή. Η διοίκηση θα επιταχύνει τις διαδικασίες για να επιστρέψει ο Ρόμπεν», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του, τη στιγμή που στη θέση του προπονητή της ολλανδικής ομάδας βρίσκεται ο άλλοτε συμπαίκτης του Ρόμπεν τόσο στην εθνική Ολλανδίας όσο και την Μπάγερν, Μαρκ φαν Μπόμελ.

Με δεδομένο ότι το πρότζεκτ που έχει εκπονήσει η Αϊντχόφεν τα τελευταία χρόνια στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και δη στην ακαδημία της, η προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή με την εμπειρία, την ποιότητα, αλλά και τη γνώση περί ολλανδικού ποδοσφαιρικού του Ρόμπεν, θα παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε την καριέρα του από την (επίσης ολλανδική) Χρόνινχεν και το 2002 μετακόμισε στην Αϊντχόφεν. Το 2004 μεταγράφηκε στην Τσέλσι και το 2007 εντάχθηκε στο ρόστερ της Ρεάλ. Από το 2009, μέχρι σήμερα παραμένει παίκτης των Βαυαρών, με τους οποίους έχει πανηγυρίσει επτά πρωταθλήματα Γερμανίας και ένα Champions League, καταγράφοντας 305 εμφανίσεις και 143 γκολ.

Οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί τα τελευταία χρόνια τον έχουν εμποδίσει από το να αποδώσει τα μέγιστα, εξ ου και ο βασικότερος λόγος που έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από το κορυφαίο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ