Νόριτς – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-3

Νόριτς – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-3

Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα προηγήθηκε με τρία γκολ διαφορά, όμως από το 77' και μετά είδε την αντίπαλό της να την... πληρώνει με το ίδιο νόμισμα για το τελικό 3-3.

Μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα (δύο ισοπαλίες και μία ήττα) η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμαζόταν για μια εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες.Κι αυτό καθώς ως το 77′ προηγούνταν με 3-0 μέσα στην έδρα της 2ης Νόριτς. Ωστόσο οι γηπεδούχοι στο υπόλοιπο του ματς σημείωσαν τρία τέρματα, για να αποσπάσουν τελικά ένα απίστευτο 3-3 στο 90+8′(!) για την 24η αγωνιστική της Championship

H Νότιγχαμ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 45’ με τον Μάτι Κας, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 74’. Το δεύτερο τέρμα ενδιάμεσα, σημείωσε ο Τζακ Ρόμπινσον στο 65’.

Η συνέχεια όμως ανήκε αποκλειστικά στη Νόριτς. Αρχικά οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 77’ με τον Μάριο Βράντσιτς και ολοκλήρωσαν το επικό come back τους στις καθυστερήσεις. Στο 90+3′ ο Ονελ Χερνάντεζ μείωσε σε 2-3 και ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα (90+8′) πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 3-3!

Στους 48 βαθμούς η Νόριτς που είναι 2η στη βαθμολογία και διατηρεί θέση απευθείας ανόδου στην Premiera League. Η Νότιγχαμ από την πλευρά της έφερε 12η ισοπαλία και με 36 βαθμούς είναι 10η, απέχοντας 3 βαθμούς από την 6η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ