Ο Εμενίκε τρίτος χειρότερος παίκτης στον κόσμο! (pic)

Ο Εμενίκε τρίτος χειρότερος παίκτης στον κόσμο! (pic)

Ο νιγηριανός επιθετικός κατέληξε να... διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στον κατάλογο των χειρότερων παικτών του 2018 πίσω από τον Ρουμπέν Σεμέδο, πρωταθλητή και διάδοχο του Χεσέ Ροντρίγκες, και τον Tεό Ερνάντες.

Ο Εμενίκε δεν κατάφερε να γίνει ο «αντικαταστάτης» του Χεσέ Ροντρίγκεζ ως του χειρότερου παίκτη/ χειρότερη μεταγραφή για το 2018. Ο νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού τερμάτισε τρίτος στην κούρσα για τον χειρότερο παίκτη του έτους 2018, παρότι ήταν ένας από τους επικρατέστερους για την πρωτιά!

Οι ατέλειωτοι τραυματισμοί του στο γόνατο, το διαζύγιό του με τη Δεσποινίς Νιγηρία 2013 για να παντρευτεί τη Μις Νιγηρία 2014, οι διακοπές του στα ξενοδοχεία στα Κανάρια Νησιά και η περίφημη φράση: «Νυστάζω δεν θέλω να συνεχίσω την προπόνηση», δεν βοήθησαν αρκετά τον πρώην παίκτη της  Λας Πάλμας να κατακτήσει αυτό το μάλλον ντροπιαστικό βραβείο!

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην στράικερ των Ερυθρόλευκων κατέκτησε την… τιμητικότατη τρίτη θέση, μπροστά του, πρώτος ο Ρούμπεν Σεμέντο ο οποίος έχει στο πρόγραμμα του φερόμενα κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τραυματισμού, απειλών, κατοχής παράνομων όπλων και ληστεία, κάτι που τον έφερε απευθείας στη φυλακή.

Δεύτερος ο Τεό Ερνάντες, ο οποίος ήταν πολλά υποσχόμενος με την άφιξή του στην Ρεάλ Μαδρίτης και κατέληξε να γίνει στόχος τρολαρίσματος για τους οπαδούς της Ατλέτικο.

Δείτε εδώ τον πλήρες κατάλογο των καλύτερων… χειρότερων:

https://twitter.com/renaldinhos/status/1078782932792344576?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1078782932792344576&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.udlaspalmas.net%2F2018%2F12%2F29%2Femmanuel-emenike-tercero-en-los-renaldinhos-world-players%2F

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ