Γουλβς – Λίβερπουλ 2-1

Γουλβς – Λίβερπουλ 2-1

Θλιβερό αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγλίας υπέστη η Λίβερπουλ, που ηττήθηκε 2-1 από τη Γουλβς.

Εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Αγγλίας βρέθηκε η Λίβερπουλ που ηττήθηκε εκτός έδρας από την αξιόμαχη Γουλβς (2-1) με τον Γιούργκεν Κλοπ να κάνει rotation και να το… πληρώνει με αποκλεισμό. Σε μίνι κρίση βρίσκονται οι Reds αφού την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι, ακολούθησε δεύτερη σερί από την Γουλβς για το FA Cup.Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο απέδειξε στον Γερμανό τεχνικό ότι έκανε λάθος που τους… υποτίμησε και τον ανάγκασε να κάνει πλέον μεγαλύτερο focus στην Premier League.

Η βραδιά ξεκίνησε άσχημα για τους Reds αφού μόλις έξι λεπτά μετά την σέντρα ο Λόβρεν αποχώρησε με τραυματισμό με τον 16 ετών και 354 ημερών Κι-Γιάνα Χούβερ να παίρνει τη θέση του. Γεγονός που έδωσε παραπάνω ελπίδες στους γηπεδούχους που γνώριζαν ότι η πρωτοπόρος αυτήν την στιγμή του αγγλικού πρωταθλήματος αγωνίζεται με πολλές απουσίες.

Στο 38′ ο Μίλνερ έκανε τραγικό λάθος στο κέντρο και ο Ραούλ Χιμένες εκμεταλλεύτηκε τον χώρο και με δυνατό δεξί νίκησε τον Μινιολέ για το 1-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, οι Reds ισοφάρισαν με δυνατό αριστερό του Οριγκί. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Ρούμπεν Νέβες με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής έβαλε και πάλι μπροστά τους Λύκους.

Στο 69′ ο Σακίρι σημάδεψε το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 70′ ο Κλοπ έριξε στη μάχη τους Σαλάχ και Φιρμίνο, για να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος, με τους Λύκους να παίρνουν μεγαλειώδη πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρούντι, Μπένετ, Μπολί, Κοάντι, Κάστρο (75′ Ντόχερτι), Ρούμπεν, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Νέβες, Ζότα (52′ Καβαλέιρο), Χιμένες (83′ Ελντερ Κόστα).

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Λόβρεν (6′ Χούβερ), Μορένο, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Καμάτσο, Τζόουνς (70′ Φιρμίνο), Στάριτζ (70′ Σαλάχ), Σακίρι, Οριζί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ