Η Πόρτο ανακοίνωσε την επιστροφή του Πέπε

Η Πόρτο ανακοίνωσε την επιστροφή του Πέπε

12 χρόνια μετά την αποχώρησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο (πλέον) 35χρονος Πέπε επισημοποίησε την επιστροφή του στην Πόρτο.

Η Πόρτο ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέπε, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021 με του Δράκους, στους οποίους είχε αγωνιστεί από το 2004 μέχρι το 2007.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος επαναπατρίζεται 12 χρόνια μετά τη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ως γνωστόν έφτιαξε το όνομά του και για μερικά χρόνια αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ο Πέπε έχει καταγράψει ήδη 97 συμμετοχές, ενώ έχει μετρήσει 95 εμφανίσεις στο Champions League και 229 στη La Liga. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 17 συμμετοχές και πέτυχε πέντε γκολ με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, γεγονός που υποδεικνύει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Όσο για την Πόρτο, βρίσκεται στην 1η θέση στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με 42 βαθμούς και έχει διανύσει ένα εξαιρετικό πρώτο μισό, μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου με οδηγό στον Σέρχιο Κονσεϊσάο. Αυτή τη στιγμή 2η είναι η Μπράγκα με 36 και 3η η Μπενφίκα με 35.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ