Σοκ στο Παρίσι, η Γκινγκάμπ εκτέλεσε από τα 11 βήματα την Παρί (vids)

Σοκ στο Παρίσι, η Γκινγκάμπ εκτέλεσε από τα 11 βήματα την Παρί (vids)

Η Γκινγκάμπ πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Ligue Cup Γαλλίας, αποκλείοντας μέσα στην έδρα της την Παρί σεν Ζερμέν με 2-1.

«Βόμβα» της Γκινγκάμπ στα προημιτελικά του Ligue Cup Γαλλίας, αφού άφησε εκτός συνέχειας την Παρί που μάλιστα κατέβηκε στην αναμέτρηση με αρκετούς βασικούς.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Τούχελ προηγήθηκαν με γκολ του Νεϊμάρ στο 63’ και όλα έδειχναν πως θα καθάριζε το ματς έστω και δύσκολα. Οι παίκτες της Γκινγκάμπ κέρδισαν στη συνέχεια δύο πέναλτι τα οποία μετέτρεψαν σε γκολ οι Γκμπακότο (81’) και Τουράμ (90+3’), ολοκληρώνοντας μια απίστευτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Πάντως οι Παριζιάνοι έχουν μεγάλα παράπονα από τον διαιτητή, για τον καταλογισμό του νικητήριου πέναλτι.

Από την άλλη, η Μονακό παρά τη συνεχιζόμενη παρακμή της κατάφερε να προκριθεί και αυτή στα ημιτελικά. Η Ρεν κατάφερε να προηγηθεί στο 30’ με τον Μπουριγκό, με τον Λόπες να ισοφαρίζει στο 55’. Όλα κρίθηκαν στη δραματική διαδικασία των πέναλτι, όπου μετά από 22(!!) εκτελέσεις, ο Μπαντιασίλ ήταν αυτός που ευστόχησε και έστειλε τους Μονεγάσκους στην επόμενη φάση.

 

Μαζί με τις Στρασμπούρ, Μονακό και Γκινγκάμπ, θα συμπληρώσει την τετράδα των ημιτελικών η Μπορντό που επικράτησε 1-0 της Χάβρης με γκολ του Καλού στο 70’.

https://streamable.com/o6iaf

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ