Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανές 3-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανές 3-0

Ειλημμένη υπόθεση είναι η πρόκριση, στο ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης - Λεγκανές, μετά την καθαρή νίκη των Μαδριλένων με 3-0. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Χιρόνα - Ατλέτικο (1-1) και Βιαγιαρεάλ - Εσπανιόλ (2-2). Ισχνό προβάδισμα για την Χετάφε που επικράτησε 1-0 της Βαγιαδολίδ.

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε η Ρεάλ Μαδρίτης στη Λεγκανές, επικρατώντας 3-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου της ομάδας του Σιόβα για τους «16» του Copa Del Rey. Ράμος, Λούκας Βάθκεθ και Βινίσους Τζούνιορ οι σκόρερ για την Βασίλισσα.

Πιο αναλυτικά, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο αρχηγός των Μαδριλένων Σέρχιο Ράμος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του από την άσπρη βούλα μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που παραχώρησε ο Γκουμπάου. Στο 60′ ο Κουέγιαρ σταμάτησε την προσπάθεια του Βινίσους Τζούνιορ, όχι όμως και του Λούκας Βάθκεθ οκτώ λεπτά αργότερα, με τον μεσοεπιθετικό των Μαδριλένων να κάνει το 2-0 εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνας.

Στο 77ο λεπτό, το νέο διαμάντι της Ρεάλ έπιασε ωραίο σουτ με το αριστερό και «έγραψε» το τελικό 3-0. Στο 81′ ο Νάβας ήταν παρών σε κεφαλιά του Μπρεϊθγουέιτ, με το 3-0 υπέρ των γηπεδούχων να παραμένει ως το τελικό σφύριγμα.

https://www.youtube.com/watch?v=lhKEGgPa-G4

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Χιρόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, που έμειναν ισόπαλες 1-1 στο Μοντιλίβι, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Οι Ροχιμπλάνκος προηγήθηκαν στο 9΄ με τον Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά οι Καταλανοί έδωσαν ενδιαφέρον στη ρεβάνς σκοράροντας με τον Άντονι Λοθάνο στο 34΄. Μικρό προβάδισμα πήρε η Χετάφε, που κατέβαλε δύσκολα με 1-0 στις καθυστερήσεις τη Βαγιαδολίδ χάρις στο γκολ του Άνχελ Ροντρίγκεθ.

Στον επαναληπτικό θα λύσουν τις διαφορές τους Βιγιαρεάλ και Εσπανιόλ, που έμειναν ισόπαλες 2-2 στο «Μαδριγάλ». Η ομάδα της Βαρκελώνης προηγήθηκε 2-0 με τους Σέρχι Νταρντέρ (15΄), Άλεξ Λόπεθ (72΄), αλλά το «κίτρινο υποβρύχιο» έβγαλε αντίδραση και με εκπληκτικό φίνις κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο πεντάλεπτο, με τα τέρματα των Καρλ Τοκό Εκαμπί (85΄) και Κάρλος Μπάκα (89΄).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαλένθια 2-1

Χιρόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Χετάφε-Βαγιαδολίδ 1-0

Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ 2-2

Ρεάλ Μαδρίτης-Λεγκανές 3-0

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλη 10/1

Μπέτις-Σοσιεδάδ 10/1

Λεβάντε-Μπαρτσελόνα 10/1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ