Ο Μπλατσικόσφσκι θα αγωνιστεί αμισθί και θα συμβάλει οικονομικά για τη σωτηρία της Βίσλα

Ο Μπλατσικόσφσκι θα αγωνιστεί αμισθί και θα συμβάλει οικονομικά για τη σωτηρία της Βίσλα

Πρωτοβουλία σπάνια, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση από τον Γιάκουμπ Μπλατσικόφσκι, ο οποίος στα 33 χρόνια του θα συμβάλει οικονομικά και θα αγωνιστεί αμισθί στην πολωνική Βίσλα Κρακοβίας.

Στις 3 Ιανουαρίου έμεινε ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ. Φέτος είχε μόλις μία συμμετοχή και δεν υπολογιζόταν από τους Λύκους. Προφανώς ο παλιός καλός Γιάκουμπ Μπλατσικόφσκι, εκείνος που έκανε πάρτι με την ταχύτητά του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και της εθνικής Πολωνίας, έχει πάψει να υπάρχει. Στα 33 του όμως δεν τον λες και «τελειωμένο». Παρά το αυτό, ο Πολωνός εξτρέμ έκρινε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Βίσλα Κρακοβίας, της οποίας στέλεχος διετέλεσε την περίοδο 2005 – 2007.

Εντούτοις, το ηρωικό της υπόθεσης δεν είναι τόσο εδώ όσο στο γεγονός ότι έχει αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα της αμισθί και μάλιστα συνεισφέροντας στο οικονομικό κομμάτι με το ποσό των 250.000 ευρώ από τη δική του τσέπη, προκειμένου να τη βοηθήσει να ανακάμψει από τη διοικητική κρίση στην οποία έχει επέλθει. Στην πρωτοβουλία αυτή έδωσε δημοσιότητα και η πρώην ομάδα του, Ντόρτμουντ, αναρτώντας σχετικό μήνυμα στο λογαριασμό της στο Twitter.

«Όλος ο σεβασμός στον Κούμπα μας, που είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα των παιδικών του χρόνων, Βίσλα Κρακοβίας, χωρίς να πληρώνεται, ενώ την έχει βοηθήσει και οικονομικά προκειμένου να ανακάμψει», έγραψαν χαρακτηριστικά οι Κιτρινόμαυροι της Βεστφαλίας.

Το tweet Πολωνού δημοσιογράφου που επιβεβαιώνει και την παρουσία του Μπλατσικόφσκι στις προπονήσεις της Βίσλα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ