«Ο Στεργιάκης θα πωληθεί από τη Σλάβια Σόφιας τον Ιανουάριο»

«Ο Στεργιάκης θα πωληθεί από τη Σλάβια Σόφιας τον Ιανουάριο»

Ο 19χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, Αντώνης Στεργιάκης, φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από τη Σλάβια Σόφιας με μεταγραφή και μάλιστα εντός του Ιανουαρίου.

Η Σλάβια Σόφιας αναμένεται να πουλήσει τον Αντώνη Στεργιάκη εντός των προσεχών ημερών, σύμφωνα με δημοσίευμα της βουλγαρικής ιστοσελίδας Gong. Οι διαπραγματεύσεις με ομάδα εκτός Βουλγαρίας παρουσιάζονται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να έχουν φτάσει ήδη σε ολοκλήρωση.

Ο 19χρονος αποτελεί προϊόν της ακαδημίας του Άρη, ενώ πριν μεταβεί στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας για χάρη της τρέχουσας ομάδας του, φόρεσε για ένα εξάμηνο τη φανέλα της Θύελλας Φιλώτα. Πρόκειται για έναν εκ των πιο ταλαντούχων Ελλήνων ποδοσφαιριστών της γενιάς του και τον πιο πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα.

Έχει αγωνιστεί με τα μικρά κλιμάκια της Εθνική Ελλάδας, ενώ έχει μετρήσει 47 εμφανίσεις με τη Σλάβια Σόφιας, μεταξύ των οποίων δύο στην προκριματική φάση του Europa League. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί έντονα για την περίπτωσή του, ωστόσο η υπόθεση δεν έφτασε μέχρι τέλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ