Νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ο’Νιλ

Νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ο’Νιλ

Ο Μάρτιν Ο'Νιλ είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βορειοϊρλανδό.

Ο Μάρτιν Ο’Νιλ είναι πλέον ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το κλαμπ το μεσημέρι της Τρίτης. Η ομάδα της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν από λίγες μέρες έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αϊτόρ Καράνκα και προσέλαβε τον άλλοτε ομοσπονδιακό προπονητή της Ιρλανδίας.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του με την ομάδα της Championship, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα είχε συμπληρώσει 371 εμφανίσεις με τη Φόρεστ και είχε σκοράρει 62 φορές στα 10 χρόνια θητείας στο City Ground, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα, δυο ευρωπαϊκά τρόπαια και ισάριθμα Λιγκ Καπ!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ο’Νιλ αποκτήθηκε ως ελεύθερος και δεν έχει προπονήσει ομάδα από τον Νοέμβριο. Ο 66χρονος τεχνικός ήταν επί πέντε χρόνια στον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας όμως αποχώρησε, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις Σάντερλαντ, Άστον Βίλα, Σέλτικ, Λέστερ και Νόριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ