Τσέλσι – Τότεναμ (2-1 κ.α., 4-2 πεν.)

Τσέλσι – Τότεναμ (2-1 κ.α., 4-2 πεν.)

Η σαφώς ανώτερη Τσέλσι επικράτησε 4-2 στα πέναλτι της Τότεναμ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ όπου θα διεκδικήσει με την Μ. Σίτι την πρώτη κούπα της χρονιάς στην Αγγλία!

Στον τελικό του Λιγκ Καπ προκρίθηκε η Τσέλσι που επικράτησε της Τότεναμ στα πέναλτι (4-2, 2-1 καν. διάρκεια) και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι με φόντο την πρώτη κούπα της χρονιάς. Οι Μπλε του Λονδίνου ήταν ανώτεροι από τους Σπερς επικράτησαν 2-1 στον δεύτερο ημιτελικό (1-0 η Τότεναμ τον πρώτο) και πήραν στα πέναλτι το λονδρέζικο ντέρμπι κλείνοντας εισιτήριο για τελικό!

Η ομάδα του Σάρι, με σουτ του Καντέ στο 27’ άνοιξε το σκορ στο Στάμφορντ Μπριτζ με τον Γάλλο να φτάνει τα 4 γκολ φέτος. Δέκα λεπτά περίπου αργότερα ο Αζάρ έκανε το 2-0 μετά από γύρισμα από δεξιά του Αθπιλικουέτα με τους γηπεδούχους να αυξάνουν την πίεσής τους με στόχο να «καθαρίσουν» το ματς.

Στο 45ο λεπτό ο Αζάρ βρήκε ανοιχτό γήπεδο, αλλά ο Αλντερβάιρελντ μετάκλιν τον έκοψε από πίσω. Στην επανάληψη, η Τότεναμ αντέδρασε. Με την έναρξη του β’ μέρους συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό μετά από ωραία σέντρα του Ρόουζ ο Γιορέντε με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 90ο λεπτό ο Ζιρού αστόχησε και έτσι το παιχνίδι πήγε στη ρώσικη ρουλέτα. Εκεί Ερικσεν, Ζορζίνιο, Γουίλιαν, Λουίζ βρήκαν δίχτυα, ο Κέπα νίκησε τον Μόουρα κι έστειλε την ομάδα του στον τελικό της 24/2 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κέπα, Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Έμερσον, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ (81′ Κόβασιτς), Αζάρ, Πέδρο (76′ Γουίλιαν), Ζιρού

Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Ντέιβις (33’ Ρόουζ), Γουίνκς, Ντάιερ, Σισοκό (80′ Σάντσες), Έρικσεν, Λαμέλα, Γιορέντε (68′ Μόουρα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ