Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιρόνα 4-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιρόνα 4-2

Η Ρεάλ επικράτησε εντός έδρας με 4-2 της Ζιρόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έκανε βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να της στραβώνει αρκετές φορές, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας με 4-2 της Ζιρόνα και έκανε το πρώτο βήμα προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Στο 7′ οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ χάρη σε τέρμα του Λοσάνο, έπειτα από ωραία σέντρα του Ραούλ Γκαρθία. Η αντίδραση της Ρεάλ ήταν άμεση, καθώς στο 18′ ο Λούκας Βάσκεθ ισοφάρισε για την ομάδα του, ενώ ο Σέρχιο Ράμος στο 42ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα έκανε το 2-1

Η Ζιρόνα σόκαρε και πάλι τους «μερένχες» όταν στο 66′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξ Γκρανέλ έφερε το ματς στα ίσα. Η Ρεάλ αύξησε την πίεση της και στο 77′ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του αρχηγού της, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπενζεμά έγραψε το τελικό 4-2, έπειτα από πάσα πάρε-βάλε του Βινίσιους.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Μαρσέλο, Ράμος, Νάτσο, Οντριοθόλα, Καζεμίρο (59′ Γιορέντε), Θεμπάγιος (70′ Θεμπάγιος), Μόντριτς (63′ Κροος), Βάθκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Χιρόνα: Ιραϊθόθ, Ραμάλιο, Αλκαλά (46′ Εσπινόσα), Μουνιέσα, Χουάνπε, Ραούλ Γκαρθία (59′ Σέουνγκ-Χο), Μπόρχα Γκαρθία, Αλεξ Γκρανέλο, Ντάγκλας Λουίζ, Ντουμπιά, Λοσάνο (78′ Πόρτου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ