Παρελθόν από τη Φροζινόνε ο Κάμπελ

Παρελθόν από τη Φροζινόνε ο Κάμπελ

Δεν στέριωσε στην Φροζινόνε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Τζοέλ Κάμπελ, που αναμένεται να γίνει κάτοικος Μεξικού το προσεχές διάστημα για λογαριασμό της Λεόν.

Πολύ κοντά στο να μετακομίσει στο Μεξικό για λογαριασμό της Λεόν, είναι ο Τζοέλ Κάμπελ, που σύμφωνα με αναφορές του ιταλικού Τύπου έχει ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην Φροζινόνε και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ιταλική ομάδα.

Όπως αναφέρει το «Sportitalia», ο Κοσταρικανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού ενημέρωσε την διοίκηση της Φροζινόνε πως θέλει μία νέα εμπειρία στην καριέρα του και πλέον απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να υπογράψει με την μεξικανική ομάδα.

Τα «καναρίνια» δεν είναι αρνητικά σε αυτή την εξέλιξη, καθώς απέκτησαν τον Κάμπελ ως ελεύθερο από την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2018, ενώ ο παίκτης δεν κατάφερε να προσφέρει τα προσδοκώμενα στην ομάδα και την προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Από το καλοκαίρι του 2018 όπου και βρίσκεται στην Ιταλία, ο Κάμπελ έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, δίχως να πετύχει γκολ, ενώ μοίρασε 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ