Σκίμπε: «Ο Μήτρογλου ήταν η πρώτη μου επιλογή στην Εθνική, θα πετύχει στην Τουρκία»

Σκίμπε: «Ο Μήτρογλου ήταν η πρώτη μου επιλογή στην Εθνική, θα πετύχει στην Τουρκία»

Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Γαλατασαράι, ο Μίκαελ Σκίμπε αποθέωσε τον Έλληνα επιθετικό στον τουρκικό Τύπο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μίκαελ Σκίμπε για τον διεθνή επιθετικό. Όπως δήλωσε σε τουρκικά μέσα, ο Μήτρογλου αποτελούσε την πρώτη του επιλογή για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας, ενώ σημείωσε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ένστικτο «killer».

«Ο Μήτρογλου είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ήταν η πρώτη μου επιλογή στη σύνθεση της Εθνικής Ελλάδας. Μόνο για ένα διάστημα δεν μπορούσε να προσφέρει λόγω τραυματισμού. Ήταν πολύ καλός τόσο στην εθνική, όσο και στους συλλόγους που αγωνίστηκε. Είχε επιτυχία», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει:

«Το πιο σημαντικό στοιχείο στον Μήτρογλου είναι τα τελειώματα των φάσεων. Ο Κώστας είναι στράικερ που μπορεί να σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία. Παρότι το αριστερό του πόδι είναι ελαφρώς καλύτερο, μπορεί να χρησιμοποιήσει και το δεξί εξίσου αποτελεσματικά. Είναι πολύ σημαντικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια. Οι επιθετικοί αυτού του στιλ έχουν μεγάλο πλεονέκτημα στο να σκοράρουν. Η τεχνική του επίσης είναι πολύ καλή, ενώ είναι καλός και με το κεφάλι».

Τέλος, ο Σκίμπε υπογράμμισε πως ο 30χρονος θα πετύχει στην Τουρκία:

«Έχει αγωνιστεί σε πολλά διαφορετικά συστήματα, αλλά δεν έχει πρόβλημα. Ο Φατίχ Τερίμ γνωρίζει πως θα τον αξιοποιήσει. Γι’ αυτό τον επέλεξε άλλωστε. Νομίζω η Γαλατασαράι έκανε μια καλή μεταγραφή. Ο Μήτρογλου θα είναι πετυχημένος εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ