Επίσημο: Στη Γαλατάσαραϊ ο Μήτρογλου (pic)

Επίσημο: Στη Γαλατάσαραϊ ο Μήτρογλου (pic)

Η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελληνα επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο, με τις συνολικές απολαβές του να ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ.

Ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ είναι και επίσημα πλέον ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Ελληνας επιθετικός ταξίδεψε στη γειτονική χώρα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πριν από λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα από την τουρκική ομάδα.

O 30χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε από την Μαρσέιγ στην Γαλατάσαραϊ ως δανεικός για 1,5 χρόνο, με τις συνολικές απολαβές του να ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα λάβει 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ την επόμενη σεζόν θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 2.6 εκατ. ευρώ.

Ο Μήτρογλου αφήνει πλέον πίσω του την Γαλλία και την Μαρσέιγ και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, μετακομίζοντας μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ελληνας στράικερ από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Γαλατάσαραϊ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μήτρογλου στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια με τη φανέλα της Μαρσέιγ, πετυχαίνοντας 3 γκολ. Συνολικά με τα χρώματα της γαλλικής ομάδας, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι του 2017, έπαιξε σε 49 ματς, στα οποία έχει απολογισμό 16 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε την ανακοίνωση της Γαλατάσαραϊ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ