Ανακοίνωσε Μπονατίνι η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Ανακοίνωσε Μπονατίνι η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Η βρετανική ομάδα απέκτησε τον 24χρονο στράικερ από την Γουλβς ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Την απόκτηση του Λέο Μπονατίνι ανακοίνωσε και επίσημα η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους Ρεντς να προσθέτουν έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ τους.

Η βρετανική ομάδα απέκτησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό από την Γουλβς ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον 24χρονο στράικερ είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ μετά τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, όμως, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έκριναν υψηλές τις απαιτήσεις της Γουλβς και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες «ναυάγησαν» οριστικά.

Ο Μπονατίνι στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος μάλιστα έχει ιταλικό διαβατήριο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς από εδώ και πέρα θα φοράει τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Ο’ Νιλ.

Ο έμπειρος τεχνικός των Ρεντς ποντάρει πολλά στον Λατινοαμερικάνο επιθετικό και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει τη Νότιγχαμ στη μεγάλη μάχη που θα δώσει για την πρόκρισή της στα πλέι οφ ανόδου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Νότιγχαμ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ