Σοβαρός τραυματισμός συμπαίκτη του Ταχτσίδη και διακοπή στο Λέτσε – Ασκολι (vid)

Σοβαρός τραυματισμός συμπαίκτη του Ταχτσίδη και διακοπή στο Λέτσε – Ασκολι (vid)

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την σέντρα στο Λέτσε Άσκολι, συμπαίκτης του Ταχτσίδη έπεσε πολύ άσχημα στο έδαφος και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με το ματς να αναβάλλεται.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μανουέλ Σκαβόνε ήταν η αιτία διακοπής της αναμέτρησης Λέτσε-Άσκολι, στο πλαίσιο της ιταλικής Β΄ Εθνικής. Οι παίκτες των δύο ομάδων βλέποντας τον ποδοσφαιριστή να χτυπάει σοβαρά στο κεφάλι, ζήτησαν από τον διαιτητή την αναβολή του αγώνα.

Μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης ο συμπαίκτης του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Λέτσε, Μανουέλ Σκαβόνε, συγκρούστηκε στον αέρα με τον Μπερέτα και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος. Έχασε τις αισθήσεις του και το ιατρικό επιτελείο του αγώνα του έκανε ανάνηψη.

Ο μέσος της Λέτσε μπήκε στο ασθενοφόρο έχοντας συνείδηση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να περάσει από εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιος σοβαρότερος τραυματισμός.

https://twitter.com/FabioCasalucci/status/1091436007734632449?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1091436007734632449&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Farticle%2F1320384%2Flipothymos-apo-ptosi-me-kefali-sympaiktis-toy-tahtsidi-kai-anavoli-vid

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ