Mήτρογλου: «Δεν ήταν η καλύτερη η πρώτη εμφάνισή μου με τη Γαλατασαράι»

Mήτρογλου: «Δεν ήταν η καλύτερη η πρώτη εμφάνισή μου με τη Γαλατασαράι»

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Γαλατασαράι, ωστόσο όπως τόνισε ο ίδιος δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση του.

Ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Γαλατασαράι κόντρα στην Αλάνιασπορ, αγωνιζόμενος για 55 λεπτά στον αγώνα ου έληξε ισόπαλος 1-1.

Ο 30χρονος επιθετικός μετά την λήξη του αγώνα παραδέχθηκε ότι το ντεμπούτο του με την τούρκικη ομάδα δεν ήταν και το καλύτερο, ενώ τόνισε θα είναι όλο και καλύτερος όσο περνάει ο καιρός.

Δείτε όσα ανέφερε ο Έλληνας άσος:

«Πριν από αυτό το παιχνίδι είχα κάνει μόλις μία προπόνηση και αυτό φυσικά δεν είναι πολύ εύκολο. Τώρα αρχίζω να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και να με καταλαβαίνουν και αυτοί. Είχαμε ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε αφού στόχος μας ήταν η νίκη, δυστυχώς όμως ήρθαμε ισόπαλοι.

Αυτό με δυσαρέστησε πολύ. Η δική μου απόδοση δεν ήταν η καλύτερη. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα. Το σημαντικό είναι η ομάδα να είναι πρωταθλήτρια και επιτυχημένη. Μέχρι να γίνει αυτό θα ήθελα να βρω το δρόμο προς τα δίχτυα.

Θα προσπαθήσω να σκοράρω, αν και το σημαντικότερο είναι η ομάδα μου να είναι πρωταθλήτρια στο τέλος της σεζόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ