Κύπελλο Γερμανίας: Η Βέρντερ «σόκαρε» στα πέναλτι τη Ντόρτμουντ! (vid)

Κύπελλο Γερμανίας: Η Βέρντερ «σόκαρε» στα πέναλτι τη Ντόρτμουντ! (vid)

Επική πρόκριση για την ομάδα της Βρέμης που «λύγισε» στα πέναλτι την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα και πήρε αυτή το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Μετά από ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη η Βέρντερ Βρέμης πέταξε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Γερμανίας τη Ντόρτμουντ, επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι. Το κανονικό ματς είχε ολοκληρωθεί με το ισόπαλο 1-1, ενώ το σκορ στην παραταση διαμορφώθηκε στο 3-3!  Ετσι η ομάδα της Βρέμης πήρε το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις… αγριες διαθέσεις τους από νωρίς, καθώς μόλις στο 5′ ο Ράσιτσα άνοιξε το σκορ για το 0-1. Οι Βεστφαλοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 45+1′ με τον Μάρκο Ρόις, όμως η η παράταση του ματς ήταν πολύ πιο «καυτή».

Ο Πούλισιτς έκανε το 2-1 για τρους γηπεδούχους στο 105′, με τον Πιζάρο να κάνει το 2-2 τρία λεπτά αργότερα (108′). Στο 113′ η Ντόρτμουντ… νόμιζε οτι θα νικήσει καθώς ο Χακίμι έκανε το 3-2, όμως η τελευταία λέξη ανήκε στη Βέρντερ που ισοφάρισε ξανά στο 119′ (3-3) με τον Χάρνικ!

Στη διαδικασία των πέναλτι οι Αλκάθερ και Φιλίπ αστόχησαν για τη Βέρντερ, οι Πιζάρο, Εγκεστέιν και Κλάασεν σκόραραν για την ομάδα της Βρέμης, όπως και ο Κρούζε που ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 δίνοντας την μεγάλη πρόκριση στην Βέρντερ

Η διαδικασία των πέναλτι
Αλκάθερ άστοχο
Πισάρο εύστοχο
Φίλιπ άστοχο
Μ. Έγκεσταϊν εύστοχο
Βίτσελ εύστοχο
Κλάασεν εύστοχο
Βάιγκλ εύστοχο
Κρούζε εύστοχο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ