Μεγάλη εμφάνιση και δύο γκολ από τον Λάμπρου (vid)

Μεγάλη εμφάνιση και δύο γκολ από τον Λάμπρου (vid)

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στην Φορτούνα Σιτάρντ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, σκόραρε δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του επί της Εξέλσιορ με 4-1.

Ο Λάζαρος Λάμπρου πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Ολλανδία, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να σκοράρει δύο γκολ στο αγώνα της Φορτούνα Σιτάρντ με την Εξέλσιορ.

Ο νεαρός άσος, ο οποίος αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, σκόραρε το πρώτο και το δεύτερο γκολ της Φορτούνα στη νίκη με 4-1.

Συγκεκριμένα, στο 13’ ο Λάμπρου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, ζύγισε το πόδι του και με δυνατό σουτ την έστειλε συστημένη στα δίχτυα της Εξέλσιορ. Στο 33’ ο νεαρός μεσοεπιθετικός «χόρεψε» τον αντίπαλό του και με σουτ στη γωνία του Νταμέν έκανε το 2-0. Εξαιρετική εμφάνιση από τον 21χρονο, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε σήμερα έφτασε τα 6 στο φετινό πρωτάθλημα, σε 13 συμμετοχές.

Για την ιστορία, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 55’ σε 2-1 με τον Μασάουντ, με τον Ντιέμερς στο 64’ να κάνει το 3-1 και τον Νοβάκοβιτς στο 90’ να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Δείτε τα γκολ του Λάμπρου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ