Βρουσάι: «Κορυφαίος ελληνικός σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Βρουσάι: «Κορυφαίος ελληνικός σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε για τον Ολυμπιακό και το γεγονός πως ανέβηκε από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, τονίζοντας πως είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στην κορυφαία ελληνική ομάδα.

Ο Μάριος Βρουσάι σε δηλώσεις του σε ξένα ΜΜΕ αναφέρθηκε στο άλμα που έκανε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα, τονίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

Ο νεαρός εξτρέμ των ερυθρόλευκων που αγωνίζεται στη Βίλεμ με τη μορφή δανεισμού δήλωσε πως δεν είναι εύκολο στην Ελλάδα να ανέβει κάποιος παίκτης από τις Ακαδημίες, διότι υπάρχει στήριξη στους πιο παλιούς και έμπειρους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις το άλμα στην πρώτη ομάδα, ως νεαρός παίκτης, σε έναν κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Δεν είναι για παράδειγμα όπως στον Άγιαξ, όπου υπάρχουν έξι-επτά παίκτες από την ακαδημία στον κορμό της ομάδας, καθώς στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τους παλαιότερους παίκτες! Πολλές φορές η πιο πιθανή δυνατή ομάδα δεν παίζει συνέχεια.

Το Τίλμπουργκ είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Υπάρχει μια μικρή επικοινωνία στα ελληνικά, που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα. Μπορείς να κάνεις καλές αγορές, να πιεις καφέ, να ξεκουραστείς λίγο. Στην Αθήνα, η ζωή είναι διαφορετική. Αλλά δεν μου λείπει. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ