Μελγκάλβις : Πανηγύρισε γυμνός την κατάκτηση του Κυπέλλου

Μελγκάλβις : Πανηγύρισε γυμνός την κατάκτηση του Κυπέλλου

Η Λίλεστρομ κατέκτησε το Κύπελλο Νορβηγίας με τον Aλεξάντερ Μελγκάλβις Αντρέασεν να κάνει κάτι πολύ περίεργο, αφού την ώρα των πανηγυρισμών γδύθηκε πάνω στη σκηνή, κρύβοντας όμως τα επίμαχα σημεία του με το τρόπαιο!

Ο Aλεξάντερ Μελγκάλβις Αντρέασεν πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Νορβηγίας με την Λίλεστρομ, η οποία νίκησε στον τελικό την Σαρπσμποργκ με 3-2 κι έκλεψε την παράσταση στην γιορτή της ομάδας για το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Λίλεστρομ έμεινε τελείως γυμνός στη σκηνή όπου η ομάδα του γιόρτασε με τον κόσμο της την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πέρα από αυτό, ο ποδοσφαιριστής των Κυπελλούχων κάλυψε τα επίμαχα σημεία του με το τρόπαιο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις τόσο από τον κόσμο, όσο κι από την ίδια την διοργανώτρια αρχή του νορβηγικού πρωταθλήματος.

Η νίκη των Νορβηγών την περασμένη Κυριακή με 3-2 προκάλεσε πολλά χαμόγελα σε όλους τους φίλους της ομάδας, όμως την επόμενη μέρα ο Μελγκάλβις φρόντισε να κλέψει την παράσταση με διαφορετικό τρόπο. Ο παίκτης της Λίλεστρομ δέχεται έντονη κριτική πλέον, πρέπει να απολογηθεί στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, ενώ επί του θέματος τοποθετήθηκε κι ο διευθυντής επικοινωνιών της νορβηγικής FA, Ίνγκβε Χάαβικ.

«Το να κερδίζεις το Κύπελλο είναι ένα μεγάλο γεγονός και προφανώς πρέπει να γιορτάζεται. Αλλά το πιο λογικό είναι να το κάνουμε με τρόπο που να δείχνει λίγο περισσότερο σεβασμό στο Κύπελλο. Είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν σκόπιμο από τον Μελγκάλβις και βγήκε λανθασμένα προς τα έξω. Νομίζω ότι η Λίλεστρομ κι ο παίκτης συμφωνούν με αυτό», είπε ο διευθυντής επικοινωνιών.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε ο ίδιος ο Μελγκάλβις για το θέμα, δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος, ούτε είχε τύψεις για ότι έκανε.

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν κάτι που δεν περίμενα να βιώσω», είπε αρχικά ο Νορβηγός.

«Πέρασα πολλά για να φτάσω να αγωνίζομαι σε έναν τελικό. Φυσικά μπορώ να καταλάβω ότι ήταν κάτι παραπάνω από περίεργο αυτό. Θα το ομολογήσω και θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά δεν είναι κάτι που λυπάμαι. Μπορώ να καταλάβω ότι δεν άρεσε σε κάποιους. Μήπως πρέπει όμως να ζητήσω συγνώμη και στον βασιλιά; Ένιωσα περήφανος που είπα γεια στον βασιλιά χθες, οπότε ίσως θα έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη σήμερα», τόνισε ο Μελγκάβις.

Για το αν η γιαγιά του θα ήταν περήφανη: «Δεν νομίζω ότι το έχει δει. Ευτυχώς που δεν σχολείται με το διαδίκτυο ή τα κοινωνικά μέσα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ