Οι ενδεκάδες στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (pics)

Οι ενδεκάδες στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (pics)

Τιτανομαχία στο Μπερναμπέου με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας – Αναλυτικά οι επιλογές των Σαντιάγκο Σολάρι - Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το clasico δεσπόζει στο αποψινό πρόγραμμα, με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00 να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό του 1-1 του Καμπ Νου.

Οι δύο ομάδες θα «μονομαχήσουν» στο Μπερναμπέου με στόχο την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου. Λίγο μετά τις 21:00 οι δύο προπονητές ανακοίνωσαν τις 11άδες για την αποψινή μεγάλη μάχη.

Συγκεκριμένα, ο Σαντιάγκο Σολάρι παρατάσσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με τους Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Κρος, Μπενζεμά, Μόντριτς, Καζεμίρο, Βάθκεθ, Ρεγουιλόν και Βινίσιους. Στον πάγκο για τους γηπεδούχους βρίσκονται οι Κουρτουά, Νάτσο, Μπέιλ, Μαρσέλο, Βαλβέρδε, Ασένσιο και Θεμπάγιος.

Από την άλλη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκινάει την Μπαρτσελόνα με τους Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Σέρχο, Σουάρεθ, Μέσι, Ντεμπελέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Άλμπα και Σέρτζι Ρομπέρτο. Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους βρίσκονται οι Σίλεσεν, Ουμτιτί, Αρτούρ, Βιδάλ, Αλένια, Κοουτίνιο και Μάλκομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ