Σολάρι: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Σολάρι: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Στις χαμένες ευκαιρίες της Ρεάλ αλλά και στην αποτελεσματικότητα της Μπαρτσελόνα απέδωσε την ήττα ο τεχνικός της «βασίλισσας».

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από τη Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Το τελικό αποτέλεσμα πάντως δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική εικόνα των «Μερέγχες» οι οποίοι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης είχαν τις πιο ουσιαστικές ευκαιρίες ώστε να πάρουν μια πιθανή νίκη που θα τους έστελνε στον τελικό.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός της «βασίλισσας», Σαντιάγκο Σολάρι, η Ρεάλ δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε κάτι παραπάνω, πράγμα που τελικά κόστισε την πρόκριση.

«Το ποδόσφαιρο είναι να πετυχαίνεις γκολ και να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες όταν σου παρουσιαστούν. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάμε στον τελικό, όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, σε αντίθεση με τη Μπαρτσελόνα».

Πλέον, οι δυο ισπανικοί γίγαντες δίνουν ραντεβού σε τρεις μέρες για το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος, με τους Μαδριλένους να ζητούν εκδίκηση για τον αποκλεισμό και τους Καταλανούς να ψάχνουν τη νίκη που θα τους στέψει πρώιμα πρωταθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ