Τέθηκε υπό δικαστική επιτήρηση η Μουσκρόν

Τέθηκε υπό δικαστική επιτήρηση η Μουσκρόν

Η Μουσκρόν του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει προβλήματα με τις δικαστικές αρχές, και η βελγική ομάδα τέθηκε υπό επιτήρηση για διακίνηση «μαύρου» χρήματος.

Οι δικαστικές αρχές του Βελγίου δέσμευσαν τα περιουσιακά στοιχεία της Μουσκρόν και ερευνούν για διακίνηση μαύρου χρήματος, τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, που ενδιαφέρθηκε και για τις μετοχές του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι.

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας των Βρυξελλών, ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε η διαχείριση της Μουσκρόν να ανατεθεί σε εντεταλμένους του κράτους και να παγώσουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της διοίκησης, κάτι που έγινε δεκτό από το διακστήριο.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας των Βρυξελλών, Έρικ βαν ντερ Σιπτ δήλωσε ότι «εντοπίσαμε νέες ύποπτες συναλλαγές που σχετίζονται με off-shore εταιρίες, οι οποίες μεταφέρουν λεφτά σε άλλες off-shore εταιρίες. Για εμάς, αυτό είναι διακίνηση μαύρου χρήματος».

Η Μουρκσόν τελεί υπό έρευνα από τον προηγούμενο Νοέμβριο, επειδή οι δικαστικές αρχές θεωρούν ότι ο Πιεμπονγκσάντ είναι αυτός που «φαίνεται» από τη διοίκηση και την ομάδα, της οποίας πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Πίνι Ζάχαβι.

Επίσης οι αρχές του Βελγίου θεωρούν ότι μέσω της ομάδας, «ξεπλένονται» χρήματα από μεταγραφές και άλλες παράνομες δραστηριότητες, κάτι που πιθανόν να συνέβαιθνε και σε περίπτωση που ο Παϊρότζ αποφάσιζε να ασχοληθεί και με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ