Λάγκε: «Πήρε την ευκαιρία και ανταποκρίθηκε ο Σάμαρης»

Λάγκε: «Πήρε την ευκαιρία και ανταποκρίθηκε ο Σάμαρης»

Στις πολύ καλές εμφανίσεις του Ανδρέα Σάμαρη στάθηκε ο τεχνικός της Μπενφίκα, ο οποίος, όμως, απέφυγε να μιλήσει για το θέμα της ανανέωσης του 29χρονου.

Το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Σάμαρης έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο βασικό σχήμα της Μπενφίκα και πέρα από τις σταθερές του εμφανίσεις αυτό οφείλεται και στον Μπρούνο Λάγκε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αντικατέστησε τον Ρούι Βιτόρια στον πάγκο της ομάδας τον προηγούμενο Ιανουάριο και αποτέλεσε ουσιαστικά τον κύριο παράγοντα της… αναγέννησης του Σάμαρη.

Ο Έλληνας διεθνής δεν βρισκόταν στις επιλογές του προηγούμενου προπονητή των «αετών», όμως η μονιμοποίηση του Λάγκε έδωσε μια νέα ευκαιρία στον 29χρονο.

Κληθείς να τοποθετηθεί πάνω στην περίπτωση του Σάμαρη, ο τεχνικός των Πορτογάλων τόνισε πως ο έμπειρος χαφ ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην ευκαιρία που του προσφέρθηκε, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον μέσο των «αετών» να ανανεώνει με το σύλλογο.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με το παρελθόν. Πήρε μια ευκαιρία και ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Τον υπολογίζω. Το ίδιο ισχύει για τους Φέισα και Φλορεντίνο Λουίς. Μπορούν να ανταποκριθούν στον συγκεκριμένο ρόλο τέλεια. Είμαι βέβαιος πως στο μέλλον θα έχουμε μια ακόμη πιο ισορροπημένη και ανταγωνιστική ομάδα» ήταν τα λόγια του 42χρονου προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ