Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ ο Ανδρέας Σάμαρης

Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ ο Ανδρέας Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης βλέπει το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα να εκπνέει και δεν είναι καθόλου αρνητικός να μετακινηθεί στην λαμπερή Premier League.

Ο Ανδρέας Σάμαρης έχει μια πραγματικά… αλλοπρόσαλλη φετινή σεζόν. Ξεκίνησε πολύ άσχημα με τον 29χρονο να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Μετά όμως την έλευση του Μπρούνο Λάγκε στην τεχνική ηγεσία των Λουζιτανών, το «φύλλο» φαίνεται να έχει γυρίσει για τον Πατρινό μέσο.

Από τις 18/1 τρέχει ένα σερί 10 διαδοχικών εμφανίσεων και μάλιστα στο βασικό σχήμα των Αετών της Λισαβόνας έχοντας συνεισφορά 2 γκολ και μια ασίστ. Ο διεθνής χαφ φαίνεται να βρίσκεται και πάλι στα πλάνα των επίδοξων πρωταθλητών Πορτογαλίας, αλλά οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές μιας και το συμβόλαιό του λήγει στις 30/6.

Όπως είναι λογικό πολλές ομάδες αναμένεται να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του πόσο μάλλον ως ελεύθερος, με την Α Bola να φέρνει στο προσκήνιο και το όνομα της Νιουκάστλ. Οι Καρακάξες παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Σάμαρη και έχουν να του προσφέρουν το δέλεαρ της συμμετοχής στην… αστραφτερή Premier League, ωστόσο ως ώρας δεν υπάρχει καμία προσέγγιση.

Η Μπενφίκα μετά την αλλαγή των δεδομένων που προαναφέραμε, προσανατολίζεται στο να του προσφέρει νέο συμβόλαιο αλλά δεν βιάζεται. Αντιθέτως η πλευρά του ποδοσφαιριστή θέλει να ξεκαθαρίζει το μέλλον του όσο το δυνατόν ταχύτερα, πριν από τη λήξη της σεζόν, για αυτό και δεν προτίθεται να περιμένει για… πάντα τους Λουζιτανούς.

Να υπενθυμήσουμε πως ο Σάμαρης εντάχθηκε στην Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό το 2014 και μετρά 153 συμμετοχές, 5 γκολ και 8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ