«Μπενφίκα και Σπόρτινγκ ενδιαφέρονται για τον Βρουσάι»

«Μπενφίκα και Σπόρτινγκ ενδιαφέρονται για τον Βρουσάι»

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι οι Μπενφίκα και Σπόρτινγκ ενδιαφέρονται για τον νεαρό εξτρέμ, που αγωνίζεται στη Βίλεμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Το όνειρό του ζει στην Ολλανδία ο Μάριος Βρουσάι, με τον νεαρό άσο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βίλεμ.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για τη Βίλεμ και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πορτογαλική «ojogo», ο Βρουσάι βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι δύο ομάδες, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η εν λόγω ιστοσελίδα, παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του 20χρονου εξτρέμ. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι εκτός από τις δύο δικές τους ομάδες, βάζουν στο κόλπο και τον Αγιαξ.

«Ο 20χρονος εξτρέμ, Μάριος Βρουσάι, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Μπενφίκα και Σπόρτινγκ. Πρόκειται για τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Βίλεμ, ο οποίος τον Ιανουάριο δόθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, με την ολλανδική ομάδα, πάντως, να διατηρεί οψιόν αγοράς. Ο Βρουσάι τα πηγαίνει εξαιρετικά και σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα έχει προκαλέσει επίσης το ενδιαφέρον του Αγιαξ», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ojogo.

Ο Βρουσάι πήγε στην Ολλανδία αποφασισμένος να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο 20χρονος φέτος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 17 ματς με τα χρώματα των Ολυμπιακού και Βίλεμ, έχοντας πετύχει 5 γκολ και 6 αίστ. Συγκεκριμένα, στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει 4 γκολ και 4 ασίστ σε 10 ματς, ενώ σε 1 αγώνα του ολλανδικού Κυπέλλου μοίρασε 2 ασίστ. Από εκεί και πέρα, έχει πετύχει και ένα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Κύπελλο.

Οπως διαβάσατε από to10.gr, η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Βίλεμ είναι για 18 μήνες και αν η ολλανδική ομάδα θέλει να κρατήσει τον παίκτη και μετά τη λήξη του δανεισμού του, θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα που έχει συμφωνηθεί με τους Πειραιώτες, που λέγεται πως είναι 1 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ