Διεθνής αναγνώριση για τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού (pics)

Διεθνής αναγνώριση για τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού (pics)

Τι κοινό έχει ο Ολυμπιακός με ομάδες όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους και Άγιαξ; Τα παγκόσμιας κλάσης αποδυτήρια. Δείτε τις άκρως εντυπωσιακές εικόνες…

Ο Ολυμπιακός δεν θεωρείται άδικα ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Εκτός από την σχεδόν μόνιμη παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη δυναμική είσοδό της στην ποδοσφαιρική αγορά, οι ερυθρόλευκοι έχουν να περιφανεύονται για κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Για τις εγκαταστάσεις τους που συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Τόσο το προπονητήριο του Ρέντη όσο και το Γ. Καραϊσκάκης. Δεν είναι τυχαίο που τα αποδυτήρια του Φαληρικού γηπέδου συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη, όπως διαβάσατε από το «10» λίγες ημέρες πριν.

Ας δούμε λοιπόν τα πιο εντυπωσιακά και λαμπερά αποδυτήρια μαζί με αυτά του Ολυμπιακού στη Γηραιά Ήπειρο:

Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορεί το εμβληματικό Santiago Bernabéu να χτίστηκε το 1947, αλλά τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν δεχτεί απανωτές ανανεώσεις και είναι ισάξια μιας Βασίλισσας του ποδοσφαίρου και κατόχου 13 τροπαίων του Champions League.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι ροχιμπλάνκος μόλις το 2017 άφησαν το Vicente Calderon για το υπερσύγχρονο Wanda Metropolitano. Τα αποδυτήρια είναι και αυτά επιβλητικά με την στρόγγυλη αίθουσα και τις αναπαυτικές πολυθρόνες μπροστά από τον φωριαμό του κάθε ποδοσφαιριστή να ξεχωρίζουν, ενώ στο κέντρο της αίθουσας, στο ταβάνι, δεσπόζει το έμβλημα της Ατλέτικο.

Μπαρτσελόνα

Σε διαφορετική λογική τα αποδυτήρια των μπλαουγκράνα στο Camp Nou. Είναι πολύ πιο λιτά με το κόκκινο και το μπλε να κυριαρχούν παντού, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές κάθονται πάνω σε κόκκινα κουτιά που φέρουν τον αριθμό τους όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Μάντσεστερ Σίτι

Το Etihad είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο και έχει εξίσου εντυπωσιακά αποδυτήρια. Ο φουτουριστικός σχεδιασμός είναι έκδηλος, ενώ κυριαρχεί το λευκό χρώμα την ώρα που το κυκλικό σχήμα δίνει μια νότα… ισότητας μεταξύ των πολλών αστέρων των Πολιτών.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα αποδυτήρια των Κόκκινων Διάβολων είναι από τα πιο «νέα» στη λίστα καθώς η τελευταία ανανέωση έγινε το [περασμένο καλοκαίρι όπου αντικαταστάθηκε ο παραδοσιακός καφέ ξύλινος διάκοσμος από μια φωτεινή ορθογώνια αίθουσα όπου κυριαρχεί το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο με το σήμα να βρίσκεται στο δάπεδο, στο κέντρο της αίθουσας.

Λίβερπουλ

Τα αποδυτήρια του θρυλικού Anfield, δεν είναι από τα πιο σύγχρονα, αλλά όπως θα δείτε και στη φωτογραφία έχουν μια… αύρα και σίγουρα πολύ στυλ μιας και το γκρι πέτρινο δάπεδο ταιριάζει αρμονικά με το κόκκινο και λευκό που χαρακτηρίζει την ομάδα της Λίβερπουλ.

Τότεναμ

Το Tottenham Stadium παραδόθηκε μόλις λίγες ημέρες πριν στην ομάδα της Τότεναμ. Σε όλο το γήπεδο έχει εφαρμοστεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα άκρως εντυπωσιακά, άνετα και χλιδάτα αποδυτήρια των Λονδρέζων δεν αποτελούν εξαίρεση.

Γιουβέντους

Η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, άφησε το παλιό Delle Alpi για το Allianz Stadium το 2017. Ένα σύγχρονο γήπεδο που προσφέρει όπως φαίνεται και στην φωτογραφία όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές συνδυάζοντας άψογα την λειτουργικότητα με τον φουτουριστικό σχεδιασμό.

Νάπολι

Στο San Paolo μπορεί να είναι ένα γήπεδο που πρωτοάνοιξε τις πύλες του το 1959, αλλά φαίνεται πως η τελευταία ανανέωση δεν άφησε ανεπηρέαστα και τα αποδυτήρια των παρτενοπέι. Στιλάτα, με εντυπωσιακούς κρυφούς φωτισμούς και προβολείς πάνω στις φανέλες των παικτών, ενώ κυριαρχεί το μπλε και το γαλάζιο σε διάφορες αποχρώσεις.

Παρί Σεν Ζερμέν

Τα αποδυτήρια των… μίμων πρωταθλητών Γαλλίας δεν θα μπορούσαν να μην αποπνέουν τη χλιδή των ιδιοκτητών της παριζιάνικης ομάδας. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό τα τέσσερα τραπέζια που υπάρχουν στην αίθουσα που όταν ενωθούν, εμφανίζεται το ασημένιο λογότυπο της Παρί.

Πόρτο

Εντυπωσιακά και τα αποδυτήρια των Δράκων στο Ντραγκάο. Οι παίκτες της Πόρτο απολαμβάνουν τις ανέσεις που τους προσφέρει ο χώρος αυτός πριν και μετά τους αγώνες. Γυαλί, μέταλλο και πλαστικό συνυπάρχουν αρμονικά στον χώρο με το πανέμορφο έμβλημα της ομάδας να δεσπόζει στο κέντρο της αίθουσας.

Άγιαξ

Η απλότητα και η φινέτσα σε όλο της το μεγαλείο. Τα αποδυτήρια του Άγιαξ δεν έχουν καμία σχεδιαστική υπερβολή. Είναι όμως πολύ φωτεινά με το λευκό και το κόκκινο να είναι κυρίαρχα και τους κρυφούς φωτισμούς σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις που βρίσκονται μέσα σε μικρές γυάλινες βιτρίνες δίνουν το κάτι άλλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ