Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2 (6-5 πεν.)

Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2 (6-5 πεν.)

Η Ρεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας, επικρατώντας στον τελικό της Παρί Σεν Ζερμέν στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια, 6-5 τα πέναλτι).

H Ρεν πέτυχε ένα σπουδαίο επίτευγμα, καθώς νίκησε την ζάμπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν με 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το 3ο Κύπελλο της ιστορίας της.

Οι Ντάνι Άλβες και Νεϊμάρ σκόραραν στο 13’ και το 21’ για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Όλα έδειχναν ότι ο τελικός έχει πάρει τον δρόμο του, αλλά στο 40’ ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ έβαλε αυτογκόλ και τη Ρεν ξανά στο παιχνίδι.

Η Ρεν συνέχισε να παλεύει και στο 66’ μία υπέροχη κεφαλιά του Μεξέρ έφερε το ματς στα ίσα! Ο τελικός οδηγήθηκε στην παράταση, όπου στο 119’ οι πρωτευουσιάνοι έχασαν τον Κιλιάν Εμπαπέ με απευθείας κόκκινη.

Στην παράταση δεν έγινε κάτι άλλο και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Η Ρεν είχε μεγαλύτερη ψυχραιμία με τις πρώτες 10 εκτελέσεις και των δύο να είναι εύστοχες, ομοίως και η 11η του Ισμαϊλί Σαρ. Η 12η, όμως, του Κριστοφέρ Ενκουνκού ήταν άστοχη με τη Ρεν να κάνει το θαύμα και να κατακτάει το τρόπαιο.

https://twitter.com/GFFNMatchZone/status/1122262587444486145

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ