Η… εκδίκηση του Μπεν Αρφά

Η… εκδίκηση του Μπεν Αρφά

Το έξυπνο «καρφί» του Μπεν Αρφά στον Πρόεδρο της πρώην ομάδας του Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.

Ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεν είχε απίθανη εξέλιξη με τους Παριζιάνους να μένουν χωρίς το τρόπαιο μετά από τέσσερις διαδοχικές κατακτήσεις, χάνοντας στα πέναλτι από τη Ρεν, η οποία πανηγυρίζει τον τρίτο της τίτλο Coupe de France.

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά μετά την κατάκτηση του τροπαίου βρήκε την ευκαιρία να περάσει ένα μήνυμα… εκδίκησης στην πρώην ομάδα του.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός απευθύνθηκε στον πρόεδρό τους, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, τονίζοντας πως δε θα έπρεπε ποτέ να υποτιμά τον αντίπαλό του στη ζωή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μου έδωσε απίστευτα συναισθήματα αυτός ο τελικός. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την οικογένεια Πινό και όσους υποστηρίζουν το κλαμπ. Είναι ιδιαίτερο, και δη όσον αφορά τον πρόεδρο Νασέρ (σ.σ. Αλ Κελαϊφί). Στη ζωή κανείς δεν πρέπει να υποτιμά τον αντίπαλό του, γιατί μια μέρα επανέρχεται πιο δυνατός».

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος άσος πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να αγωνίζεται και χωρίς να είναι τραματίας,με απόφαση της Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν εξέπνευσε το συμβόλαιό του, υπέγραψε στη Ρεν και τώρα είναι Κυπελλούχος Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ