«Δεν τα βρίσκουν Μπενφίκα – Σάμαρης»

«Δεν τα βρίσκουν Μπενφίκα – Σάμαρης»

Ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρει πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους, έχουν φτάσει σε αδιέξοδο

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη με την Μπενφίκα λήγει το καλοκαίρι ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμα καταλήξει σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν φτάσει σε αδιέξοδο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου και αυτή την στιγμή υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στον Έλληνα μέσο και την πορτογαλική ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, οι απαιτήσεις του Σάμαρη για την υπογραφή νέου συμβολαίου ανέρχονται σε 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ οι «αετοί» της Λισαβόνας δίνουν στον διεθνή μέσο ένα εκατομμύριο για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η πορτογαλική εφημερίδα A Bola επισημαίνει στο σημερινό της φύλλο, ότι ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα δεν πρόκειται ν’ ανεβάσει την προσφορά προς τον Σάμαρη.

Οι Πορτογάλοι θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο πλέον να παραμείνει στην Μπενφίκα ο Έλληνας μέσος και κάνουν λόγο για πρόταση της Γαλατά ύψους 1,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ