Παίρνει εξιτήριο ο Κασίγιας

Παίρνει εξιτήριο ο Κασίγιας

Η σύζυγός του, Σάρα Καρμπονέρο, ενημέρωσε ότι ο πορτιέρο της Πόρτο αναμένεται την Δευτέρα να πάρει εξιτήριο, αφού η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Η περιπέτεια της υγείας του Ικερ Κασίγιας συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να δέχεται συνεχώς μηνύματα αγάπης από συμπαίκτες, αντιπάλους, αλλά και από τους απλούς φιλάθλους, που στέκονται έμπρακτα δίπλα του.

Ο έμπειρος πορτιέρο την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πόρτο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, προκαλώντας σοκ σε όλο τον πλανήτη.

Η κατάσταση της υγείας του 37χρονου τερματοφύλακα, ωστόσο, πηγαίνει πολύ καλά και σύμφωνα με τη σύζυγό του, Σάρα Καρμπονέρο, την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Όπως ενημέρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η εντυπωσιακή καλλονή, η πορεία της υγείας του Ικερ Κασίγιας κρίνεται ικανοποιητική από τους θεράποντες ιατρούς και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στο σπίτι του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε επίσης ο τεχνικός της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τόνισε ότι όλη η ομάδα βρίσκεται στο πλευρό του Ικερ Κασίγιας. «Η κατάσταση του εξελίσσεται πολύ θετικά. Είμαστε πλέον πολύ ήρεμοι. Όλη η ομάδα είναι μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ