Κύπρος : Ένταση, ξύλο και διακοπή στο ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ (vids)

Κύπρος : Ένταση, ξύλο και διακοπή στο ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ (vids)

Ξέφυγαν τα πράγματα στο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ για το κυπριακό πρωτάθλημα. Συμπλοκές, μονομαχίες σώμα με σώμα, έφεραν την διακοπή της αναμέτρησης.

To παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ αντί να είναι πρώτο θέμα για κάποιο γκολ ή την έκταση του σκορ, είναι θέμα συζήτησης για τις συμπλοκές, τις φωτοβολίδες και τις μάχες σώμα με σώμα που έγιναν κατά τη διάρκειά του!

Η κατάσταση ήταν από νωρίς τεταμένη όταν ball boy χτύπησε, με αποτέλεσμα να φύγει υπό τη συνοδεία γιατρών σε κοντινό νοσοκομείο και το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά για μερικά λεπτά.

Δυστυχώς, για όλους αυτή ήταν μόνο η αρχή. Έτσι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οπαδοί της ΑΕ Λεμεσού αλλά και του ΑΠΟΕΛ μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και έδωσαν μάχες σώμα με σώμα και ανταλλαγή φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων.

Το παιχνίδι διακόπηκε εκ νέου προσωρινά κι ενώ βρισκόταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τους διαιτητές να ζητάνε την εκκένωση του γηπέδου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ