«Πωλητήριο» στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο βάζει η Μπενφίκα

«Πωλητήριο» στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο βάζει η Μπενφίκα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν και η Μπενφίκα φαίνεται πως θέλει να το εκμεταλλευτεί πουλώντας τον αρκετά ακριβά.

Η Μπενφίκα ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, ωστόσο ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει στην ομάδα της Λισαβόνας με πρώτο θέμα το μέλλον που θα έχει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Record» οι «αετοί» σκέφτονται πολύ σοβαρά να εκμεταλλευτούν την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε ο Έλληνας τερματοφύλακας για να τον πουλήσουν το καλοκαίρι και να γεμίσουν τα ταμεία τους.

Η ρήτρα του 25χρονου παίκτη είναι στα 60.000.000 ευρώ και είναι πολύ πιθανό κάποιος μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος να κάνει την κίνηση για την απόκτηση του. Όπως γράφεται τον τελευταίο καιρό η Μπενφίκα έχει ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του.

Αυτός θα είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Γιάσπερ Σίλεσεν, ο οποίος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» καθώς δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ