Πονοκέφαλος για Βαλβέρδε ενόψει τελικού Copa del Rey

Πονοκέφαλος για Βαλβέρδε ενόψει τελικού Copa del Rey

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προετοιμάζει την Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Copa del Rey κόντρα στη Βαλένθια, μη μπορώντας να υπολογίζει έναν από τους βασικούς του.

Το Σάββατο (25/5) είναι προγραμματισμένο το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στη La Liga που δεν είναι άλλο από τον τελικό του Copa del Rey. Εκεί τίθενται αντιμέτωπες η Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια.

Οι Μπλαουγκράνα μετά και τον αποκλεισμό από το Champions League στα ημιτελικά από τη Λίβερπουλ, δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από την κατάκτηση του double εντός των τειχών για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να… ζεστάνουν λίγο τον κόσμο.

Ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδια 11άδας χωρίς τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν κάτω από την εστία των Καταλανών. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει πρόβλημα στο πόδι και τέθηκε εκτός αποστολής από τον «Τσιγκούρι», με τον Σίλεσεν να τον αντικαθιστά.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή να είναι και η τελευταία εμφάνιση του Ολλανδού με την Μπαρτσελόνα, καθώς η Μπενφίκα τον έχει βάλει για τα καλά στο μάτι και κάνει τα πάντα για να τον φέρει στη Λισαβόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ