Ετοιμάζει πρόταση για Φέισα η Φενέρμπαχτσε

Ετοιμάζει πρόταση για Φέισα η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα και είναι έτοιμη να τα «σκάσει» στην Μπενφίκα για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Η Φενέρμπαχτσε είχε μια μέτρια σεζόν στην Τουρκία και κινδύνεψε ακόμα και με υποβιβασμό, όμως εντέλει έμεινε στη Super Lig και του χρόνου θέλει να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Για αυτό τον λόγο κι αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρώτος στόχος για την τούρκικη ομάδα φέρεται να είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν δεν έχει πολλές συμμετοχές στους «αετούς της Λισαβόνας» και η Φενέρ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα τόσο από την Πορτογαλία, όσο και από την Τουρκία, η Φενέρ αναμένεται να κάνει «κρούση» στην Μπενφίκα για τον ποδοσφαιριστή, προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά της η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Φέισα, όμως τον κοστολογεί κοντά στα 7-8 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ