Χριστόπουλος : «Διαφώνησε και παραιτήθηκε από τον Άρη Λεμεσού» λένε οι Κύπριοι

Χριστόπουλος : «Διαφώνησε και παραιτήθηκε από τον Άρη Λεμεσού» λένε οι Κύπριοι

Ο Γιάννης Χριστόπουλος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη Λεμεσού, καθώς δεν έχουν γίνει δεκτά τα αιτήματα του για μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Θέμα με τον Γιάννη Χριστόπουλο υπάρχει στον Άρη Λεμεσού! Σύμφωνα, με τα κυπριακά Μέσα ο Έλληνας τεχνικός έχει θέσει την παραίτηση του στη διάθεση της ομάδας, καθώς δεν έχουν γίνει δεκτά τα αιτήματα του όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννενα να ζητάει κάποιες εγγυήσεις για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, οι οποίες όμως δεν έγιναν αποδεκτές από τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Δημοσθένους.

Έτσι, το μέλλον του Χριστόπουλου στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας μοιάζει δυσοίωνο μιας και ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας σκέφτονται να κάνουν αποδεκτή την παραίτηση του Έλληνα τεχνικού και να προχωρήσουν στην πρόσληψη κάποιου άλλου προπονητή.

Θυμίζουμε πως ο Χριστόπουλος ανέλαβε τον Άρη Λεμεσού στις 4 Οκτωβρίου και έχει προλάβει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας για εννέα αγώνες, μετρώντας μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του κυπριακού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ