Ντε Λιχτ: «Υπάρχει η πιθανότητα να μείνω στον Άγιαξ»

Ντε Λιχτ: «Υπάρχει η πιθανότητα να μείνω στον Άγιαξ»

Ο Ματάις Ντε Λιχτ μίλησε για το ενδιαφέρον διάφορων άλλων Ευρωπαϊκών ομάδων, τονίζοντας όμως πως υπάρχει η περίπτωση να παραμείνει στον Άγιαξ.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ είναι αυτή τη στιγμή ίσως το πιο «καυτό» όνομα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αφού φαίνεται να έχει προξενήσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων Ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι έχουν στρώσει στα πόδια του πολλά εκατομμύρια.

Ο Ολλανδός αμυντικός μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν τη μία να υπογράφει με την Μπαρτσελόνα και την άλλη να έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέροντυας πως πολλά γράφονται, αλλά εκείνος παραμένει, αυτή τη στιγμή, αφοσιωμένος στον Άγιαξ.

Ακόμη τόνισε πως το όνειρο του ήταν να αγωνιστεί με τον «Αίαντα», κάτι που τελικά κατάφερε, ενώ επισήμανε πως από την στιγμή που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ υπάρχει πιθανότητα να μην αποχωρήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματάις Ντε Λιχτ:

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Γράφονται και λέγοντα πολλά. Αυτό συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες. Στα αλήθεια, όμως, δεν έχω όνειρο να παίξω σε κάποια ομάδα μακριά από τον Άγιαξ,

Αυτό ήταν το όνειρό μου και το έκανα. Τώρα πρέπει να κοιτάξω το καλύτερο για την καριέρα μου. Εφόσον έχω συμβόλαιο με τον Άγιαξ, υπάρχει η πιθανότητα να μείνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ