Στην Αλάνιασπορ του Τζαβέλλα ο Μαραφόνα

Στην Αλάνιασπορ του Τζαβέλλα ο Μαραφόνα

Ο 32χρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε γραφτεί και για τον Ολυμπιακό, υπέγραψε για δύο χρόνια στην τουρκική ομάδα και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλάνιασπορ των Γιώργου Τζαβέλλα και Τζαλμα Καμπος θα συνεχίσει την καριέρα του ο 32χρονος τερματοφύλακας, Χοσέ Κάρλος Μαραφόνα.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, ο οποίος είχε γραφεί και για τον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Μπράγκα και πλέον μετακομίζει μόνιμα στη γειτονική χώρα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μετέβη στην Αλάνια και αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας, υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Αλάνιασπορ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Εκτός από την Μπράγκα ο Μαραφόνα, τον οποίο μέχρι πρότινος οι συμπατριώτες του έστελναν στον Ολυμπιακό, έχει αγωνιστεί επίσης σε Ρίο Αβε, Μαρίτιμο, Ντεπορτίβο Αβες, Μορεϊρένσε και Πάκος Φερέιρα. Αυτή μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που θα βγει εκτός Πορτογαλίας, με την τούρκικη ομάδα να τον ανακοινώνει με κάθε επισημότητα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ