Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

Τι δήλωσε ο 32χρονος επιθετικός σε σουηδικά ΜΜΕ για το μέλλον του.

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το μέλλον του αλλά και για τα σενάρια περί μεταγραφής στον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αϊν, με δηλώσεις του στην aftonbladet τόνισε πως θα παίξει για δύο χρόνια σε υψηλό επίπεδο.

Επίσης ο 32χρονος φορ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει κάτι για την επόμενη ομάδα του, ενώ σχολίασε πως δεν είναι ακόμα η ώρα να γυρίσει στη Σουηδία. Τέλος μίλησε και για τον Παναθηναϊκό και δήλωσε ότι είναι ευαίσθητο θέμα ότι έχει σχέση με τους δύο αιωνίους.

«Είμαι στη θέση να πως ότι θα συνεχίσω στο εξωτερικό. Αισθάνομαι πολύ καλά στο εξωτερικό. Γνωρίζω ότι το σώμα μου μπορεί να αντέξει δύο ακόμα χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η ιδέα που έχουμε στο μυαλό μας είναι να συνεχίσουμε για δύο χρόνια στο εξωτερικό», είπε ο Μπεργκ και όσον αφορά στο θέμα της Γκέτεμποργκ τόνισε πως δεν είναι ακόμα η ώρα να γυρίσει στη Σουηδία.

Για το τι θα σκεφτεί  για την επιλογή του επόμενου συλλόγου τόνισε: «Είναι σαφές ότι θα συνεχίσω στο εξωτερικό, αλλά το οικονομικό είναι ένα θέμα που θα με απασχολήσει πρώτα απ’ όλα. Ασφαλώς και πρέπει το επίπεδο του πρωταθλήματος να είναι σε υψηλό επίπεδο».

Ο Μπεργκ ρωτήθηκε και για τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Πολλά γράφονται, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για συγκεκριμένους συλλόγους», είπε ο Σουηδός και σε ερώτηση αν τον επηρεάζει το γεγονός ότι έπαιξε στον Παναθηναϊκό είπε: «Είναι ευαίσθητο το θέμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου», σχολίασε, ενώ για το Κατάρ τόνισε: «Οικονομικά είναι ωφέλιμο να ζεις εκεί. Δεν είναι ψέμα αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ