Μπακασέτας: «Ξέρω καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα, μιλούσα με τον Τζαβέλλα κάθε μέρα»

Μπακασέτας: «Ξέρω καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα, μιλούσα με τον Τζαβέλλα κάθε μέρα»

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ και δεν έκρυψε τη χαρά του για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής ενώ τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και το πρωτάθλημα λόγω της φιλίας του με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Παίκτης της Αλάνιασπορ με κάθε επισημότητα είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τάσος Μπακασέτας με τον Έλληνα διεθνή να κάνει λίγο αργότερα και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, δήλωσε ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη στην καριέρα του και αναφέρθηκε στον Γιώργο Τζαβέλλα χάρη στον οποίο όπως είπε ήξερε πολλά για την ομάδα και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακασέτας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή στην Αλάνιασπορ. Ξεκινάει μια νέα περίοδος για τη ζωή μου. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όλοι έδειξαν πόσο ήθελαν να γίνει η μεταγραφή. Όλα είναι μια χαρά. Ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ο Τζαβέλλας, παίζει εδώ για 2,5 χρόνια και του μιλούσα κάθε μέρα, οπότε ξέρω καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα επίσης, ενώ έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν. Οπότε, διάλεξα να έρθω εδώ. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές εδώ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες να μην κάνουμε καλή σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ