Κλείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Άλεφ

Κλείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Άλεφ

Ο Άλεφ που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του με τη μορφή δανεισμού στον ΑΠΟΕΛ, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2020.

Στην Κύπρο θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν ο Άλεφ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2017-18 στον Απόλλωνα Λεμεσού και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί από τον ΑΠΟΕΛ.

Για τον 24χρονο χαφ, ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός, αλλά οδεύει στη Λευκωσία δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2020 από την Μπράγκα.

Ο Άλεφ θα υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ επιστρέφοντας στη Μεγαλόνησο, καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Η συμφωνία με την Μπράγκα έχει επιτευχθεί ενώ είναι δεδομένο πλέον ότι οι Κύπριοι θα πρέπει να αγοράσουν τον Βραζιλιάνο πρώην παίκτη της ΑΕΚ, αφού αυτό προβλέπει η συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει τον 24χρονο μέσο, όμως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Μπράγκα ήταν σε προχωρημένο επίπεδο με αποτέλεσμα να αποσυρθούν οι πράσινοι από τη διεκδίκησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ