Νέα προβληματική εμφάνιση για την Πλζεν

Νέα προβληματική εμφάνιση για την Πλζεν

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League, μετά την ήττα με 3-0 από την Λέγκια Βαρσοβίας, ήρθε ισόπαλη 2-2 σε φιλικό με την Καραμπάχ.

Το προτελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του τσέχικου πρωταθλήματος έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η Βικτόρια Πλζεν, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League να πραγματοποιεί μέτρια εμφάνιση απέναντι στην Καραμπάχ (2-2) και να δείχνει ότι έχει σημαντικές αδυναμίες, κυρίως στην αμυντική γραμμή.

Η εικόνα της μπορεί να ήταν καλύτερη σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό που έδωσε με την Λέγκια Βαρσοβίας, από την οποία γνώρισε βαριά ήττα με 3-0, ωστόσο, ούτε η σημερινή της εμφάνιση ικανοποίησε τον Πάβελ Βρμπα. Οι Αζέροι με δύο γκολ του Εμρέλι στο 42’ και στο 52’ προηγήθηκαν με 2-0, με τους Τσέχους να εκμεταλλεύονται στο τέλος την χαλάρωση των αντιπάλων τους και να ισοφαρίζουν σε 2-2 με τους Μίχαλικ και Γιάνοσικ στο 84′ και το 85′ αντίστοιχα.

Ο τεχνικός της Πλζεν στο τελευταίο μισάωρο άλλαξε σχεδόν όλη την 11άδα, με τους αναπληρωματικούς να βγάζουν ενέργεια και να δείχνουν καλύτερη εικόνα. Συγκεκριμένα, η Βικτόρια Πλζεν αγωνίστηκε με τους: Κόζατσικ – Ρέτσνικ, Χούμπνικ (54’ Χέιντα), Μπράμπετς, Λιμπέρσκι – Κάλβαχ (73’ Καγιάμπα), Χροσόφσκι (62’ Γιάνοσεκ) – Κόπιτς (73’ Μίχαλικ), Χόραβα (62’ Τσέρνακ), Χλούσεκ (62’ Κόβαρικ – Κρμέντσικ (62’ Σικ).

Υπενθυμίζουμε ότι η Πλζεν στις 13 Ιουλίου θα κάνει πρεμιέρα στο τσέχικο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την Σίγμα Ολομουτς.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης με την Καραμπάχ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ