Γκάρι Σούντγκρεν: «Η συμπεριφορά της ΑΙΚ είναι τεράστιο λάθος»

Γκάρι Σούντγκρεν: «Η συμπεριφορά της ΑΙΚ είναι τεράστιο λάθος»

Έξαλλος ο πατέρας του Ντάνιελ, Γκάρι Σούντγκρεν, εμβληματικός παίκτης της Σουηδικής ομάδας. .

Ο Γκάρι Σούντγκρεν, πατέρας του Ντάνιελ και εμβληματικός βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΙΚ, «βράζει» με τη συμπεριφορά της ομάδας προς τον γιο του.

Μίλησε στον Arena 89,4 και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός: «Για μένα είναι απίστευτη η συμπεριφορά της ΑΙΚ προς τον Ντάνιελ. Έχει κάνει τόσα πολλά για την ομάδα, εγώ, ο πατέρας του έχω κάνει επίσης πολλά για τον σύλλογο. Νομίζω πως η ΑΙΚ, κάνει ένα τεράστιο λάθος που συμπεριφέρεται έτσι στον Ντάνιελ. Δεν έκανε κάτι λάθος. Σκέφτεται το μέλλον του στον Άρη και θέλει να παίξει στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της νέας του ομάδας. Είναι τόσο απλό».

Αν μίλησε με τον Ντάνιελ: «Δεν μιλήσαμε ακόμη γι’ αυτό, αλλά εγώ είμαι 100% μαζί του. Έλεγε στους ανθρώπους της ΑΙΚ πως δεν θέλει να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εδώ και μήνες. Η ΑΙΚ μάλιστα του έλεγε πως θα γίνει αυτό που θέλει ο Ντάνιελ και τώρα του συμπεριφέρεται έτσι όπως του συμπεριφέρεται. Στα μάτια μου, η ΑΙΚ έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος. Αυτό είναι όλο».

Αν μίλησε με ανθρώπους της ΑΙΚ: «Δεν μίλησα με κανέναν από την ΑΙΚ μέχρι στιγμής, αλλά δεν θέλω να ξαναμιλήσω άλλωστε, με ανθρώπους της ομάδας. Κάνουν αυτά τα πράγματα στον Ντάνιελ, είναι πραγματικά τρελό, ενώ έχει κάνει τα πάντα σωστά».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού: «Είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στην ΑΕΛ. Θα ταξιδέψει αύριο στην Θεσσαλονίκη κιόλας. Έχει παίξει πολλά ματς με την ΑΙΚ τις τελευταίες εβδομάδες και πιστεύω πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο πρώτο Ευρωπαϊκό ματς του Άρη. Δεν νομίζω το ότι αγωνιζόταν τόσο πολύ στην ΑΙΚ τις τελευταίες εβδομάδες, θα τον επηρεάσει μέσα στη χρονιά, ή θα τον κάνει να κουραστεί πιο γρήγορα από τους συμπαίκτες του. Ξέρει να προπονείται καλά και μπορεί να τρέχει συνέχεια. Το μόνο που κοιτάει τώρα, είναι να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει για τον Άρη».

Για το αν επηρεάσει τον Ντάνιελ, το γεγονός πως δεν θα έχει κάνει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα: «Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα αυτό. Όλοι ξέρουν το ποδοσφαιρικό του επίπεδο. Είναι πάντα σημαντικό να είσαι από την αρχή στη νέα σου ομάδα, αλλά είναι στο χέρι του Ντάνιελ να δείξει ότι δεν θα επηρεαστεί αρνητικά από αυτό και ότι θα παίξει αυτό που ξέρει στην Ελλάδα».

Αν έχει στα πλάνα του να έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει ματς του Άρη: «Έχω στα πλάνα μου να έρθω μαζί με την γυναίκα μου στην Ελλάδα και να παρακολουθήσω το πρώτο εντός έδρας ματς του Άρη στο πρωτάθλημα. Ελπίζω να παίξει ο Ντάνιελ σε εκείνο το ματς».

Για το τι του έχει πει ο Ντάνιελ όσον αφορά την Ελλάδα και τον Άρη: «Το χειρότερο πράγμα στην Σουηδία είναι η μεταγραφική περίοδος. Ο Ντάνι ήξερε πως θα είναι παίκτης του Άρη εδώ και μήνες. Έπρεπε να παίξει με τη φανέλα της ΑΙΚ όμως μέχρι τις 17 του Ιουλίου. Αυτό είναι το άσχημο με την Σουηδία. Ο Ντάνι πάντως μου έχει πει μόνο καλά λόγια για τον Άρη. Το κλαμπ είναι επαγγελματικό, οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ καλοί και θέλει να έρθει γρήγορα για να παίξει για την ομάδα. Είναι πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ