Πλζεν: Ανησυχία για Χέιντα και Κρμέτσικ

Πλζεν: Ανησυχία για Χέιντα και Κρμέτσικ

Οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σίγκμα Όλομουτς - Ανήσυχος ο Βρμπα που είδε δύο βασικούς του παίκτες να αποχωρούν με προβλήματα.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Βικτόρια Πλζεν  απέναντι στην Σίγκμα Όλομουτς με 3-1 για την πρώτη αγωνιστική του τσέχικου πρωταθλήματος, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Πάβελ Βρμπα είδε δύο ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο με προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο στόπερ των Τσέχων, Λούκας Χέιντα, τραυματίστηκε στη φάση που έκανε πέναλτι (34’), από το οποίο η Σίγκμα Όλομουτς σκόραρε για το 1-0, και τέσσερα λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε. Ο σέντερ μπακ της Πλζεν έπεσε άτσαλα στο έδαφος στην προσπάθεια του να σταματήσει τον αντίπαλο επιθετικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο Λούκας Χέιντα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι σοβαρός, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχει κάτι επίσημο για την κατάστασή του και το μέγεθος του προβλήματός του.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πάβελ Βρμπα αναγκάστηκε να προχωρήσει και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή. Ο βασικός επιθετικός της Πλζεν, ο Κρμέτσικ, είχε μία ενόχληση στον αστράγαλο και ζήτησε αλλαγή. Ούτε γι’ αυτόν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ